Paradise Shave Ice geautoriseerd Hatsuyuki distributeur
Hawaiian Shave Ice: kansen voor ondernemers

Logo
Shave Ice Paradise
Zwenkgrasstraat 9
1313 LC Almere
T: +31 (0)6 13 95 52 63
E: info@shaveice.eu

Volg ons op Facebook

Paradise Shave Ice producten

Hieronder ziet u het volledige assortiment van Paradise Shave Ice. Naast de Hatsuyuki schaafijsmachines bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst of een bestelling wilt plaatsen. U kunt ons natuurlijk ook altijd direct bellen:
+31 (0)6 13 95 52 63.

Hatsuyuki HC-S32A schaafijsmachine   1395,- excl btw.

De Hatsuyuki HC-S32A maakt schaafijs van normale ijsblokjes en is vrij eenvoudig te bedienen. Met een draaiknop kan men de structuur van het schaafijs instellen, van grof crunchy ijs tot fijne vlokken als vers gevallen sneeuw.

Klik hier voor uitgebreide informatie en een demo-video

schaafijs-machine

Hatsuyuki HB-320A schaafijsmachine  € 1895,- excl btw

De Hatsuyuki HB-320A is een blokijs schaafijsmachine. Voor het maken van het originele Hawaiian Shave Ice is deze schaafijsmachine het meest geschikt, omdat een blokijs schaafijsmachine het ijs nog fijner kan schaven dan de ijsblokjes schaafijsmachine.

Klik hier voor uitgebreide informatie en een demo-video

HB320A schaafijsmachine

Hatsuyuki HA-110S schaafijsmachine  € 925,- excl btw

De Hatsuyuki HA-110S is een handmatige blokijs schaafijsmachine. Deze handmatige schaafijsmachine is ideaal voor mobiele verkoop van Hawaiian Shave Ice, omdat deze prachtig industrieel vormgegeven machine geen elektriciteit nodig heeft. Handmatige schaven geeft naast meer beleving hetzelfde fijne schaafijs als met de electrische schaafijsmachine voor blokijs.

Klik hier voor uitgebreide informatie en een demo-video

HA110S schaafijsmachine

Schaafijs siropen

De siropen die wij aanbieden komen uit de Verenigde Staten. Er zijn wel honderd verschillende smaken beschikbaar. Wij hebben een aantal basissmaken geselecteerd, die wij uit voorraad kunnen leveren. Wij bieden kant-en-klare siropen aan, zodat u meteen aan de slag kunt om schaafijs te maken.

De geselecteerde smaken zijn: Strawberry, Mango, Watermelon, Bubblegum, Cotton Candy, Orange, Coconut, Pineapple, Tigersblood, Banana, Cherry, Cola, Blueberry, Raspberry, Lychee en Lemon-Lime.

Kom 300ml plastic en Pfas vrij bio.

Gezien de nieuwe wet en regelgeving omtrent de plasticmateriaal  , hebben wij een plastic en pfas vrij bio nieuwe ijsbeker.

Iedereen zal het erover eens zijn, dat presentatie alles is. Het kiezen van het juiste bekertje is van grote invloed op de verkoop van schaafijs. Het overgrote deel van het originele Hawaiian Shave Ice wordt geserveerd in witte kommen. Handige,  Hawaiaanse ijsbekers, die alle zorgen over te kleine porties of druipende siroop wegnemen.

IJslepel / rietjes   / schenkdoppen / afsluitdoppen / emmers met  deksels.

Om de ondernemer de mogelijkheid te bieden direct met de verkoop van Hawaiian Shave Ice te kunnen beginnen, bieden wij naast de ijskommen, alle nodige producten aan:

  • IJslepel cpla 100mm wit bio
  • Rietjes cpla 8mmx200mm bio
  • Schenkdoppen voor de siroopflessen
  • Doppen voor een stofvrije en hygiënische afsluiting van de flessen
  • Plastic emmers met deksel 2,3 liter

PVC Driptray (Lekbak)

Een opblaasbaar PVC lekbak om het water op te vangen, ideaal om de werkruimte bij de schaafijsmachine droog te houden.

Meer weten over de mogelijkheden of geïnteresseerd in de aanschaf van bovenstaande producten? Mail ons of bel vrijblijvend voor een afspraak in onze showroom of voor meer informatie: +31 (0)6 13 95 52 63